Parmesanpanerad torsk med rotfrukter och limedressing


600g färsk torsk
1 ägg
1dl ströbröd
1 dl riven parmesan
salt
peppar
chilipulver
morötter
jordärtskocka
potatis
lätt turkisk yoghurt
lime
salt
peppar
 
Skär morötter, jordärtskocka och potatis i lagom klyftor. Krydda med salt peppar och timjan. Tillaga i ugn 200grader tills de känns klara. Blanda turkisk yoghurt med rivet limeskal och pressad lime. Salta och peppra efter smak. Blanda ströbröd, riven parmesan, salt, peppar och lite chilipulver efter smak. Vänd torsken i ägg och sen i ströbrödblandningen. Stek tills de får fin färg. Servera med kalla grönsaker. Smaskens!

Matbloggstoppen
// -->

Kommentarer:

1 Sanna:

Ser gott ut. Hur många pp är det?

Svar: Tack, det var jättegott! Det beror helt på hur mycket tillbehör du vill ha men du kan ju välja att följa viktväktarnas egna recept som då är 11pp.
Mia-Maddikken

Kommentera här: