Follow on Bloglovin

Fullspäckad semesterdag

I tisdags tog jag semester för att kunna ta med Ville till frisören och passa på att storstäda. Klockan ringde 6 och jag hoppade upp och började rensa och skura överallt. Det är så himla skönt att få det gjort! Sen lämnade jag Ville hoppa frissan, åkte och körde bodypump, hämtade Ville, åkte och gjorde fransarna. Väl hemma igen gjorde jag en tacopaj till middag och avslutade kvällen med en långpromenad tillsammans med Riboar.

Odjuret före

Lilla bebisen efter


http://maddikken.blogg.se/2014/february/

Som ni förstår kunde man ju inte ha ett bättre avslut <3

Follow on Bloglovin

Påsken

Påsken blev bättre än jag kunnat ana. Vi har njutit av vädret, varandra, god mat och en hel del godis. I lördags så var vi på stan och lunchade och till kvällen kom alla vänner till oss och grillade kebab och drack somriga drinkar.


I söndags så åkte vi till stan och promenerade. Vi käkade lunch och glass och bara hade det galet härligt i solen. Till kvällen hälsade jag på mamma.Igår så var vi ute och promenerade på morgonen med Ville och Lotta. Äntligen är det lagom varmt att ta med Lotta ut i sin sele. Jag älskar det!


Under dagen så fikade vi i Haga och solade oss på en uteservering. Vi promenerade upp till skansen krona och tittade på utsikten.
Till kvällen åkte vi hem och grillade jättegod lax tillsammans med Therese och Amir.Follow on Bloglovin

Jag spricker av glädje!

Jag har så mycket att vara glad och tacksam för att jag bara lever i nuet och njuter av varje sekund. Till skillnad från förut när jag alltid levde i framtiden. Jag tänkte på vad som ska hända sen. Jag måste skynda mig för att hinna göra något sen. Nej slut på det och njut!

I torsdags träffade jag Linda och Caroline på middag. Vi träffades hos Linda och Carro lagade till en god lax medans jag och Linda provsmakade Montazamis vin. En underbar kväll med massa skratt!


När jag väl kom hem på kvällen så hade mamma smugit hem till mig och överraskat med ett påskägg. Hur glad blir man inte för det! Dessutom tjuvade hon med sig Ville så jag och Ribo är "barnlediga" i helgen kan man nästan säga. ;-)

Igår hade jag och Ribo en lång mysmorgon efter att jag sprungit morgonrundan. Sen tog vi en sväng på allum och köpte lite kläder. Eftermiddagen spenderade vi hemma hos hans familj. Svärmor lärde mig laga min favoriträtt koba. Oh my god det är så gott! Efter maten promenerade vi i flera timmar, det var jättehärligt. Kvällen avslutade vi med att baka rabarberpaj med vaniljsås och chokladmuffins. Hur mysigt som helst. Tyvärr har jag inga bilder för mobilen hade inget batteri.

Idag har jag startat dagen med en löprunda tillsammans med Linda. Jättehärligt i det fina vädret!

Nu dags för bodypump! Ciaooo