Follow on Bloglovin

Shit Maj-Britt!

Ibland blir jag helt chockad över hur bra jag lyckas. Idag var jag så nöjd med middagen så jag tror jag berättade det typ 14 gånger för Ribo haha! 

Jag hade inte en aning om vad jag skulle laga till middag så jag rådfrågade Patrik på jobbet. Han tipsade om Santa Marias kryddmix bifteki. Jag tänkte att jag slår till på det eftersom att jag har nötfärs hemma. Till tänkte jag göra potatis och jordärtskocksmos och en fetaostdressing. Väl hemma märker jag att jag har en cevapi kryddblandning så jag slår till på det istället. Tillslut blev det hemmagjorda cevapi till hade jag klyftor av potatis och kronärtskocka och en vitlöksdressing gjord på fraiche. Så fruktansvärt gott och bara 9pp!


Follow on Bloglovin

Sicken frukost!

Ribo var helt förbryllad när han gick upp. Och fy17 sicken god frukost jag fick till. En så mysig morgon var det längesen vi hade!
Pannkakorna bakade jag efter Leilas recept fast jag mortlade lite kardemumma i och hällde i lite vaniljsocker. Mums!
Jag bakade efter ett mycket enkelt redept som ni hittar HÄR. Men nu är det slut på allt onyttigt så nästa helg bakar jag eventuellt grova baguetter!  
Men eftersom att jag aldrig kan göra något lagom så fanns det massor av mat över så vi bjöd över Therése och Amir på frukost också. Mys hela dagen blev det!
 
Follow on Bloglovin

God morgon söndag!

Eftersom att min andra hälft ragglade in här halv sex imorse så antar jag att han kommer sova halva dagen. Och jag som har damp ända ut i fingertopparna undrar ju vad jag ska hitta på?! 


Det fick bli en promenad med doggie och sen sätta igång i köket. Idag tror jag allt Jiboo kommer älska mig extra mycket när han vaknar av lukten av nybakade baguetter och nygräddade pannkakor. Mums jag är så hungrig! 

Återkommer med bilder på resultatet ☺️