Follow on Bloglovin

Röd dag hos oss!

Jag hade en himla bra dag igår! Startade med en löprunda på 8km tillsammans med Linda. Det kändes jättebra och vi har fått upp ett himla tempo. Sen cyklade jag ner och solade en sväng i Torpa. Efter det var det äntligen dags att få hälsa på Therése Olof och Valentin! Lilla lilla söta bebis va mysigt <3 Till eftermiddagen så grillade vi hemma hos Ribos familj. Det blev kebab och shish av lamm. Superdupergott och jag valde att ta mycket grönsaker och lite tzatsiki till så jag höll mig till mina points. Hembakade Kolicha wienerbröd och havrekakor.Medan alla smakade på sötsaker så nöjde jag mig med en kopp te utan socker! Det känns så himla bra att verkligen hålla sig strikt till viktväktarna nu. Mitt samvete är bra hela tiden och man känner sig slankare direkt.
Follow on Bloglovin

Mat

"Maten är kultur eftersom den har skapat och format vår värld. Den är kultur när den produceras, när den tillagas och när den konsumeras. Maten är en produkt av vår identitet och ett medel för att uttrycka och kommunicera den. Att baka bröd, att konservera frukt, att duka bordet ja, alla handlingar knutna till mat även den enklaste och vardagligaste bär med sig en historia som uttrycker en komplex kultur" Massimo Montanari
Follow on Bloglovin

Kan man få gröna fingrar på äldre dar?

Jag har alltid varit en sann mördare när det kommer till växtriket! Varenda växt jag haft har jag glömt vattna. Men nu har jag plötsligt kommit ihåg att vattna mina nya blommor i trädgården varenda dag i en vecka. Jag tror det finns hopp! Och just därför gick jag och köpte mig en tomatplanta idag. Fy tusan va skoj att få sköta om den och tillslut få smaka på de söta tomaterna.
Jag skulle gärna vilja odla lite örter och sallad också men vi får se hur det går med tomaterna först!
Detta är min underbara rosenbuske!