Follow on Bloglovin

Italien

Här är lite smygtittar från våran semester i Italien. Vi har varit i Venedig, Jesolo, Rimini, San mauro mare, San Marino och nu till sist Rom. Vi har det så himla bra bättre semester kan man inte önska sig. Jag har fått se så mycket av Italien.

Follow on Bloglovin

Semester

Det får bli semester från bloggen ett tag då internet är så dåligt här nere i Italien. Men vi har det underbart ändå :-)
Follow on Bloglovin

Fina vänner <3

 
Jag har fått en del frågor på mitt inlägg om vänner som jag skrev för ett tag sen. Inlägget var inte riktat till en person utan känner man själv att detta kan vara jag så är det bara att rannsaka sig själv och vips så är det bara att bli en bättre människa och vän från nu. ;-) Inga sura miner från min sida utan min mening var egentligen bara att ge er en liten tankeställare. Hur är just du som vän mot dina vänner. God dagens!
Jag tycker att man ska ta varje litet tillfälle man har och göra det lite festligare. Här sitter jag och Therese och skålar med vatten på en klippa vid havet. Kan man få det trevligare och ändå är det bara ett glas vatten?!