Dagens middag blir tacopaj. Det är ett av mina favoritrecept taget från viktväktarna. Men som alla andra recept så kan jag inte låta dem vara orginal utan jag måste alltid ändra något. Denhär gången blev det creme fraichen. Deg:4 dl mjöl1,5 dl lättmjölk0,5 dl flytande margarin1 tsk salt2tsk bakpulverBlanda alla ingredienser och knåda till en deg. Kavla ut och lägg i en smord springform. Förgrädda i 200g i ca 10 minuter. 400g köttfärs1 dl vattentacokryddatvå tomatertvå röda paprikorfeferonien lök1 dl riven ost max 17%en burk creme fraiche paprika chiliStek färsen tillsammans med hackad lök och paprika. Häll i krydda och vatten och låt puttra i ca 10 minuter. Fyll sen pajskalet med röran. Bred på fraichen och lägg sen över skivad tomat och feferoni. Strö över osten och grädda i ca 20 minuter eller tills den fått fin färg. Smaklig måltid! 6 portioner blir 10pp